Condicions generals i condicions de reserva

Horaris:

Entrada: entre les 17h i 20h fins les 13.00h i fins les 10.00h els mesos de juliol i agost.

Sortida: fins a les 17h si no entra ningú aquell dia. Juliol i agost: fins les 10h

Atenció: aquests horaris són molt flexibles i sempre que sigui possible intentem adaptar-nos al client.

Reserva: La reserva es realitza amb el pagament a compte del 40% de l’import total en un termini de 48h. Passat aquest termini RacóRural no es compromet a mantener la reserva sol·licitada.
Posteriorment RacóRural envia un mail confirmant la reserva amb indicacions per facilitar l’arribada.
En cas d’alguna irregularitat en la reserva, o que aquesta no sigui acceptada per RacóRural, al client se li retornarà íntegrament tot el pagat a compte.
La resta de l’import pendent cal triar si es vol pagar per transferencia bancària 72h abans del dia de l’entrada o bé en efectiu.a l’entrega de claus.
Marxar de la casa abans del termini del contracte NO dóna dret a rebre cap import del lloguer pagat.

Anul·lació d’una reserva: En cap cas es torna el pagat a compte efectuat. Però cal tenir en compte que:
Si l’anul·lació és 15 dies abans de la data d’entrada* RacóRural guarda el pagat a compte al client per qualsevol altra data -i per la mateixa casa- durant 6 mesos a partir de la data d’entrada anul·lada. Es cobraran 30€ en concepte de despeses d’administració.

*Queden excloses les dates de Setmana Santa, Nadal, Cap d’any, mes d’ agost i ponts.

En cas de causa major s’aplicaran els mateixos criteris.

Fiança: A les cases que es demana cal pagar-la en efectiu a l’entrega de claus i es retorna el dia de sortida si la persona responsable ho creu oportú. Es demana:

  • Deixar la casa ordenada amb el mobiliari al lloc on era a l’arribada
  • Emportar-se escombraries, ampolles i restes de menjar
  • Cobreix posibles desperfectes

Ocupació de la casa: es limita al nº de persones que diu el contracte i si hi ha visites cal demanar-ne el permís prèviament.

Normes de conducta: Els usuaris han de tenir una conducta correcte, la pròpia d’una comunitat de propietaris. Lús del mobiliari en general ha de ser com si fóssin a casa seva. En cas que es trenqui quelcom han de comunicar-ho al responsable de la casa.

Animals domèstics: Quan les cases n’accepten sempre s’han d’indicar en el contracte i és responsabilitat del client la seva conducta: no poden pujar als sofàs, llits etc…

Inventari: Les cases disposen de tot el necessari per iniciar l’estada: sal, oli, paper wc, paper cuina, productes de neteja etc…

Piscina: Els usuaris són única i exclusivament responsables de l’ús que facin de la piscina. Es recorda que els menors han d’estar en tot moment acompanyats d’un adult. Està prohibit que els animals es banyin a la piscina.

Taxa turística: És de 0,50€/ persona/ nit a partir de 17 anys i sols s’aplica les 7 primeres nits, Es paga en efectiu a l’arribada a la casa.

Registre de viatgers d’establiments d’hostalatge: cal omplir-lo a l’arribada a la casa. En grups numerosos pe tal d’agilitzar l’arribada s’us pot demanar per avançat.

L’incompliment d’alguna de les normes anteriors és motiu justificat de cancel·lació del contracte i conseqüentment el desallotjament de la casa sense que el client tingui dret a rebre cap import del lloguer pagat.

Avís legal

Nota legal:
El propietari del domini i del lloc web http://www.racorural.com és:

GRIDO INVEST SL amb NIF: B17753831, ubicat al c. Emili Grahit, 55-57, entr 2a · 17002 Girona

Propietat intel·lectual i industrial
La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit pels drets industrial i intelectual. Queda prohibida la reproducció pública, la comunicació o distribució de materiales (textos, fotografies, etc.) inclosos en aquest lloc web sense autorització expressa de “racorural.com”

Confidencialitat i protecció de dades
Qualsevol dada de caràcter personal que els usuaris proporcionin per la utilització dels serveis i/o continguts d’aquest WEB estarà subjecte a la nostra política de protecció de dades.

Si un usuari desitja conèixer quines dades personal es desen, rectificar-les, actualitzar-se o eliminar-les podrà sol•licitar l’exercici dels drets corresponents per escrit, a la direcció indicada al inici de les condicions d’ús, posant-se en contacte amb Gridó Invest SL a la direcció indicada a sobre o via correu electrònic a info@racorural.com.com. Gridó Invest SL facilitarà les dades personals dels usuaris del WEB a tercers només quan faci d’intermediari del contrari no es facilitaran a tercers.

Gridó Invest SL garanteix la confidencialitat de les dades de caràcter personal facilitades pels usuaris i el seu tractament d’acord amb la legislació vigent sobre la protecció de dades de caràcter personal. Per tant, s’han posat els mitjans i les tècniques per evitar la pèrdua, el mal ús, l’alteració, l’accés no autoritzat y el robatori de les dades personals facilitades.

Així mateix, Grodó Invest, SL es reserva el dret a modificar el present document amb el propòsit d’adaptar-lo a les novetats i/o exigències legislatives.