Condicions generals i condicions de reserva

Horaris:

Entrada: entre les 17h i 20h fins les 13.00h i fins les 10.00h els mesos de juliol i agost.

Sortida: fins a les 17h si no entra ningú aquell dia. Juliol i agost: fins les 10h

Atenció: aquests horaris són molt flexibles i sempre que sigui possible intentem adaptar-nos al client.

Reserva: La reserva es realitza amb el pagament a compte del 40% de l’import total en un termini de 48h. Passat aquest termini RacóRural no es compromet a mantener la reserva sol·licitada.
Posteriorment RacóRural envia un mail confirmant la reserva amb indicacions per facilitar l’arribada.
En cas d’alguna irregularitat en la reserva, o que aquesta no sigui acceptada per RacóRural, al client se li retornarà íntegrament tot el pagat a compte.
La resta de l’import pendent cal triar si es vol pagar per transferencia bancària 72h abans del dia de l’entrada o bé en efectiu.a l’entrega de claus.
Marxar de la casa abans del termini del contracte NO dóna dret a rebre cap import del lloguer pagat.

Anul·lació d’una reserva: En cap cas es torna el pagat a compte efectuat. Però cal tenir en compte que:
Si l’anul·lació és 15 dies abans de la data d’entrada* RacóRural guarda el pagat a compte al client per qualsevol altra data -i per la mateixa casa- durant 6 mesos a partir de la data d’entrada anul·lada. Es cobraran 30€ en concepte de despeses d’administració.

*Queden excloses les dates de Setmana Santa, Nadal, Cap d’any, mes d’ agost i ponts.

En cas de causa major s’aplicaran els mateixos criteris.

Fiança: A les cases que es demana cal pagar-la en efectiu a l’entrega de claus i es retorna el dia de sortida si la persona responsable ho creu oportú. Es demana:

  • Deixar la casa ordenada amb el mobiliari al lloc on era a l’arribada
  • Emportar-se escombraries, ampolles i restes de menjar
  • Cobreix posibles desperfectes

Ocupació de la casa: es limita al nº de persones que diu el contracte i si hi ha visites cal demanar-ne el permís prèviament.

Normes de conducta: Els usuaris han de tenir una conducta correcte, la pròpia d’una comunitat de propietaris. Lús del mobiliari en general ha de ser com si fóssin a casa seva. En cas que es trenqui quelcom han de comunicar-ho al responsable de la casa.

Animals domèstics: Quan les cases n’accepten sempre s’han d’indicar en el contracte i és responsabilitat del client la seva conducta: no poden pujar als sofàs, llits etc…

Inventari: Les cases disposen de tot el necessari per iniciar l’estada: sal, oli, paper wc, paper cuina, productes de neteja etc…

Piscina: Els usuaris són única i exclusivament responsables de l’ús que facin de la piscina. Es recorda que els menors han d’estar en tot moment acompanyats d’un adult. Està prohibit que els animals es banyin a la piscina.

Taxa turística: És de 0,50€/ persona/ nit a partir de 17 anys i sols s’aplica les 7 primeres nits, Es paga en efectiu a l’arribada a la casa.

Registre de viatgers d’establiments d’hostalatge: cal omplir-lo a l’arribada a la casa. En grups numerosos pe tal d’agilitzar l’arribada s’us pot demanar per avançat.

L’incompliment d’alguna de les normes anteriors és motiu justificat de cancel·lació del contracte i conseqüentment el desallotjament de la casa sense que el client tingui dret a rebre cap import del lloguer pagat.

Avís legal

Nota legal:
El propietari del domini i del lloc web http://www.racorural.com és:

GRIDO INVEST SL amb NIF: B17753831, ubicat al c. Emili Grahit, 55-57, entr 2a · 17002 Girona

Propietat intel·lectual i industrial
La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit pels drets industrial i intelectual. Queda prohibida la reproducció pública, la comunicació o distribució de materiales (textos, fotografies, etc.) inclosos en aquest lloc web sense autorització expressa de “racorural.com”

Protecció de dades:
De conformitat amb el que disposa la Llei orgànica 15/1999, del 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), els informem que les seves dades personals recollides en aquesta web sols serán utiltizades per atendre les sol·licituds d’informació dirigides a racorural i no seran enregistrades a cap fitxer ni seran objecte de cap classe de tractament.

OPINIONS I COMENTARIS

Afegeix el teu comentari

Publica comentari