Fira Cop d’Ull a Banyoles

28153825_179885912789384_3961869389371801600_n

Fira de compra, venda i intercanvi d’objectes de tota mena, organitzada per la secció de Filatèlia i Numismàtica del Centre Excursionista de Banyoles. És una fira de compra, venda i intercanvi d’objectes de col·leccionisme que té lloc al passeig Dalmau.

23 de juny: 13a edició de LA NIT DE LES DONES D’AIGUA a St. Joan les Fonts

Espectacle únic de dansa i teatre al pont medieval de St. Joan les Fonts a les 22.30h

L’espectacle fa una adaptació de la tradicional llegenda de les dones d’aigua catalana on s’explica que aquests éssers naturals apareixien aquesta nit tan màgica a rentar les seves robes al riu. Enguany la companyia Fada Verda ens proposa una novetat en relació a les darreres edicions. En aquesta ocasió la mare terra ens donarà una lliçó de respecte i estima al medi ambient gràcies als animals que apareixeran en escena i que transmetran el seu saber a la humanitat.

La Fada Verda ens aporta, en aquesta nova edició, un toc salvatge i autèntic reforçant la natura i la seva relació amb les dones d’aigua. Com sempre l’espectacle compta amb la col·laboració d’un conjunt de figurants voluntaris, entre els quals hi ha nens i nenes del municipi santjoanenc. La Nit de les Dones d’aigua és una proposta de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts amb la que contribuir a la posada en valor d’un entorn de gran bellesa com és el riu i els espais més propers a la Oficina de Turisme municipal.

DONES AIGUA.